Kim Hakala

Kultaseppä

Moro

Työhaastattelussa minulta on usein kysytty, että millainen olet työntekijänä. Olen vastannut, että kova tekemään ja nopea oppimaan. Ehkä siksi toimin myös osuuskunnan puheenjohtajana. Osuuskunnan johtamista ei voi sanoa helpoksi, mutta onneksi se on usein myös palkitsevaa. Koetan kuitenkin huolehtia siitä, että aikaa jää myös tärkeimpään hommaan, eli korujen luomiseen.

Olen syntynyt Pirkkalassa ja asun tällä hetkellä Tampereella. Kultasepänalan oppini olen hakenut Tyrvään Käsi- ja Taideteollisuusoppilaitoksesta. Luonteelleni ominaista on tasapainottelu tarkkuuden ja luovuuden välillä. Harvinaisen vapaa-aikani vietän mm. moottoripyöräni parissa joko ajaen tai rakentaen vuodenajasta riippuen. Tykkään tehdä myös erilaisia käsityöprojekteja puusta ja metallista.

Koruntekijänä pyrin kehittämään ja laajentamaan osaamistani jatkuvasti. Perinteisten kultasepäntaitojen lisäksi teen myös nahkatöitä. Työt ovat pääasiassa nahkarannekkeita, viimeisimpänä aluevaltauksena kellojen nahkarannekkeet. Korupuolella erikoisosaamistani ovat käsinpunotut ketjut. Mielekkäintä työtä on kuitenkin uniikkikorujen suunnittelu sekä valmistus. Onnistunein koru on käyttäjänsä näköinen!

Motto: "Kehitys loppuu tyytyväisyyteen"

Suunnittelijan tuotteet
SUUNNITTELIJAMME